FAIRYTALEMUSIC & OPERA

Presse og nyheder

8. AUGUST 2015

På trappen foran Mads Skjerns Magasin. Foto: Axel Vermehren.

OPTRÆDER I KORSBÆK BY PÅ BAKKEN.

Ved Axel´s bror Søren´s årsdag, der blev gennemført på Bakken, sang jeg en arie på trappen foran Mads Skjerns Magasin.

Historien var den, at Frederik Arnesen, henvendte sig i allerunderdanighed til Axel, idet han havde konstateret, at der var et udestående skyldigt svimlende beløb på kr. 72,34, som Frederik Arnesen nu havde mulighed for at opkræve. En morsom dialog udspandt sig, hvilket mundede udi, at jeg kunne synge for det skyldige beløb. Og sådan blev det.

5. JULI 2015

Henning Nielsen på flygel og jeg selv ved koncerten i Søborg Kirke. Foto: Axel Vermehren.

SOMMERKONCERT I NORDSJÆLLAND 2015.

Koncert i Søborg Kirke i Græsted. Pianisten Henning Nielsen og jeg havde sat et program sammen med blandt andet musik af G. F. Händel, W.A. Mozart, G. Puccini og Carl Nielsen.        

Lyt og til en af arierne her.

Se billeder fra aftenens koncert her.

23. JUNI 2015

Rotary Frederiksberg på trappen foran Frederiksberg Slot. Foto: Dan Møller fra Lokalavisen Frederiksberg.

KONCERT PÅ FREDERIKSBERG SLOT

Koncert ved det årlige præsidentskifte i Rotary Frederiksberg på Frederiksberg Slot. Pianist Knud Rasmussen akkompagnerede.

10. MARTS 2015

Foto: Dan Møller fra Lokalavisen Frederiksberg

Reception på Frederiksberg Rådhus i anledning af Borgmester Jørgen Glenthøjs årsdag.

Lokalavisen Frederiksberg Skrev.

Tilløbsstykke.

Borgmester Jørgen Glenthøjs 60 års dag blev tirsdag fejret med manér. 

Flere hundrede gratulanter fra nær og fjern mødte op på rådhuset, og der blev holdt mange hyldesttaler. Kommunaldirektør Torben Kjærgaard beskrev samarbejdet således: “Man skal lægge to og to sammen, tolke et skævt sideblik og en krusning i mundvigen på den helt rigtige måde. Du står for ordentlighed og fairness.” 1. viceborgmester Morten Jung roste jubilaren for “politisk rummelighed”. Lars Barfoed bidrog også med rosende ord om frederiksberg-konservatismen.

Og så var der alle de øvrige gratulanter fra højt og lavt, nær og fjern. Blandt dem operasangerinden Liselotte Dan Schumacker, der sang Happy Birthday fulgt op af Vilja-sangen for borgmesteren.  -engel

1. MARTS 2015

På standen på Bryllups- og eventmessen på Restaurant Bellahøj. Foto: Axel Vermehren.

Deltager på bryllups- og eventmessen på Restaurant Bellahøj.

NYTÅRSHILSEN 2013

3. NOVEMBER 2013 PÅ FREDERIKSBERG SLOT

JUBILÆUMSKONCERTER FOR TO ÅRGANGSJUBILARHOLD FRA LIVGARDEN PÅ FREDERIKSBERG SLOT

Søndag den 3. november 2013 gennemførte Den Kongelige Livgarde sin årgangsparade på eksercerpladsen foran Rosenborg Slot, hvor gamle gardere mødes. Heriblandt indkaldelseshold 1963 og 1948, der således havde jubilæum for deres indkaldelse til Livgarden. Efter paraden gennemfører 50 års og 65 års jubilarerne et arrangement på Frederiksberg Slot, hvor jeg gave to koncerter sammen med pianisten Jacob Beck. Det blev gennført i Riddersalen.

Koncerterne var en lukkede.

4. OKTOBER 2013

Åbning af ny kulturhistorisk fase i Søndermarken

24. September 2013, kl. 1600-1800, åbnes endnu en fase af retableringen af projektet i Frederiksberg Kommune "Liv og Lys" i Søndermarken. En kulturhistorisk tidsrejse er endnu en fase, der er blevet til i samarbejde mellem Frederiksberg kommune, Kulturstyrelsen og Styrelsen for slotte og kulturejendomme. Jeg skal under åbningen synge en koncert på det historiske sted. Pianisten Knud Rasmussen vil akkompagnerer mig under koncerten.

Arrangement hos Mariann Willumsen

Mariann Willumsen er tidligere restaurantchef og gennemfører nu forskellige kulturelle udflugter. Den 1. juli 2013, deltog jeg i en tur til Fredensborg Slot med efterfølgende frokost i det grønne ved Dronningens Bøge ved Nøddebo.Under frokosten sang jeg et par arier.

Koncert på Hotel Prindsen 8. juni 2013

Ved Roskilde Østre Rotaryklub´s 50 års jubilæum, gennemførte jeg en koncert over 2 sæt med repetitøren Carol Conrad ved Det kgl. Teater ved flyglet. En storslået aften blev det til.

Koncert på Frederiksberg Slot 31. maj 2013

Den 31. maj 2013 var jeg indbudt til at optræde en koncert ved kaptajn Axel Vermehrens afskedsreception på Frederiksberg Slot. Arrangementet blev gennemført med repetitør Jacob Beck fra Det kgl. Teater ved flyglet og operasangeren Paul Frederiksen. Vi opførte 5 små uddrag fra operaer af Mozart, Puccini, Lehar, og Gounod. En fantastisk eftermiddag i slottets meget smukke Riddersal. Du kan se en video fra receptionen her. 

Der er ikke indlagt nogen video

Duetten fra operetten "Den glade enke" - "Enkevalsen" af Frantz Lehar.

Nyeste kommentarer

31.07 | 08:30

Lyder spændende, kan desværre ikke deltage i år

10.04 | 09:05

Kære Axel. Vi ( Kate og jeg ) glæder os igen i år til sejlturen i Freder...

08.11 | 13:45

Jeg havde den fornøjelse at opleve denne aften. Jeg havde aldrig hørt...

03.10 | 22:26

Lyder fantastisk... 🌞👌