Koncert på Restaurant Lazio i Vanløse 7.6.2016

En super dejlig aften på Restaurant Lazio. Chefen, Aldo og hans søde hustru, var et dejligt omdrejningspunkt for aftenen. De perfekte værter og en 4 retters menu med 2 sæt opera sammen med Knud Rasmussen. Og så alle ønskerne til sidst. Der var udsolgt på restauranten.

En gæst skrev efterfølgende:

Hej Lazio. Den 7.6.2016. Vi var tilfældig til en opera aften, med meny.Vi blev placeret ved de enkelte borde af restaurantens vært, hvilket var perfekt, da hele lokalet var fuldt udsyn til de optrædene.Velkomst med cava/forret perfekt. Derefter præsentatioon af operasangerinden Liselotte Dan Schumacker sopran, som derefter fremførte at væld af Opera/operette sange, et udpluk af kendte og mindre kendte, men utroligt professionelt og charmerende udført med afkompagnement af en fortryllende pianist Knud Rasmussen. Det er flot at optræde med 14 helt forskellige numre, med en sådan professionel udførelse. Hovedret og dessert var helt i top. Ad libitum af drikkevarer, der blev serveret super dejlige vine til hele arrangementet. Helt igennem en fantastisk aften. Prøv det!!.
Hans og Helena 


Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

31.07 | 10:30

Lyder spændende, kan desværre ikke deltage i år

...
10.04 | 11:05

Kære Axel. Vi ( Kate og jeg ) glæder os igen i år til sejlturen i Frederiksberghave. Betaler gerne nu Julekoncerten vil vi også gerne deltage i.

ange hilsner

...
08.11 | 14:45

Jeg havde den fornøjelse at opleve denne aften. Jeg havde aldrig hørt opera live og blev meget meget positiv overraskede. Dejlig aften

...
04.10 | 00:26

Lyder fantastisk... 🌞👌

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE